Magyar foci

A Vidi csapatkapitánya: Be voltunk szarva, meg is érdemeljük, hogy kiestünk

Míg a Ferencváros a veresége ellenére is bejutott az Európa Liga csoportkörébe, addig a Fehérvárnak nem sikerült a bravúr a Köln ellen, az idegenbeli 2-1-es győzelmet követően otthon 3-0-ra kapott ki a magyar csapat, így nem lesz ott a Konferencia Liga főtábláján.

Kapcsolódó
Nagyot küzdött a Kölnnel, de elvérzett otthon a Fehérvár
Nem sikerült a csoda, a Bundesliga-csapat 3-0-ra győzött a Konferencia Liga-visszavágón.

A Vidi eléggé visszahúzódott a kezdésnél, de ez a taktika nem jött be, egy szöglet után a kölniek már a 10. percben vezetést szereztek, majd ami még bosszantóbb volt, hogy rögtön a második félidő legelején megduplázták előnyüket egy újabb sarokrúgást követően. Ezután a Fehérvár már bátrabban ment előre, de nem tudott szépíteni, majd a végén még kapott egy újabb gólt.

A fehérváriak csapatkapitánya, Fiola Attila a lefújás után azt mondta a Nemzeti Sport Online-nak, hogy ugyan a Köln számított esélyesnek az első meccs végeredményétől függetlenül is, de azzal a 2-1-es sikerrel a Vidinek saját kezében volt a sorsa, ráadásul tudták, hogy pontrúgásokból erősek, mégsem sikerült ezt kivédekezniük. Fiola szerint ez a része fejben dől el.

Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk szarva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk

mondta kritikusan a játékos, aki ezúttal nem a védelemben, hanem a középpályán játszott.

Olvasói sztorik