Magyar foci

A Milanhoz hasonlította a Fradit az írek edzője

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Sok lehetőségéből négyet gólra váltott az FTC, amely ezzel szinte már nyeregben, pontosabban az Európa Liga csoporkörében érezheti magát az ír Shamrock Rovers elleni párharc első meccse után.

Kapcsolódó

Nem lehet minden helyzetből gólt szerezni, úgyhogy örülünk a 4-0-s eredménynek. Ez az előny nem változtat semmit a hozzáállásunkon, mert vár még ránk egy visszavágó és azzal együtt egy hosszú utazás. Az ellenfelünk pedig Írországban biztosan erősebb lesz

– értékelt Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros orosz mestere, aki azt reméli, hogy Ryan Mmaeénak legközelebb több szerencséje lesz, és sikerül betalálnia.

„Jobb csapattól kaptunk ki, amely nagyon erős támadásban, ráadásul fontos pillanatokban szerezte a gólokat. Kiváltképpen a második félidő elején a harmadik találat törte meg az együttesemet. Az egyéni hibák is hozzájárultak a vereséghez, de csapatként kaptunk ki” – mondta Stephen Bradley, a Shamrock Rovers vezetőedzője, aki a gyorsasága és támadójátéka miatt az olasz bajnok AC Milanhoz hasonlította a Ferencvárost.

A dublini visszavágót augusztus 25-én rendezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik