Magyar foci

Kondás Elemér a menesztéséről: Ötpontos előnyből csináltak öt pont hátrányt

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

Kondás Elemér szerint a diósgyőri menesztése arra volt jó, hogy egyszerre tegyék tönkre a DVTK-t és a Szegedi labdarúgócsapatot.

Kapcsolódó

A magyar szakember április elejéig vezette a Diósgyőrt, amely még feljutó, második helyén állt, amikor menesztették. Nagy indulatokat váltott ki, hogy Dragan Vukmirt, a bajnoki rivális Szeged-Csanád Grosics Akadémia edzőjét nevezték ki a helyére, de így sem jött össze a feljutás. Erre reflektált Kondás a Csakfocinak adott interjúban.

„Valamiért úgy döntöttek Diósgyőrben, hogy váltani kell. Nem az én stílusom, hogy sárdobálásba kezdjek visszafelé, bár Diósgyőrben ezt megteszik néhányan, még vissza-visszatérnek és a múltat emlegetik. Én csak tényeket tudok mondani:

a csapatot feljutó helyen adtam át egy győztes mérkőzés után, ők meg az utolsó hét meccsen az ötpontos előnyből csináltak öt pont hátrányt, inkább ezzel kellene foglalkozni, és nem visszafelé mutogatni

– mondta Kondás Elemér.

A szakembernek azóta nincs csapata, de az interjúban elmondta, hogy nem is házal a kluboknál, mert véleménye szerint megkeresik majd azok az egyesületek, ahol tényleg azt érzik, rá van szükség. Addig is folyamatosan járja a mérkőzéseket, edzéseket.

Olvasói sztorik