M4 Sport
Magyar foci sport

Bognár György szerint nem a Diósgyőr az NB II másik favoritja

Győzelemmel kezdte az NB II-t az MTK, amely Futács Márkó duplájával fordított a Szeged ellen.

Kapcsolódó
Hátrányból fordított, győzelemmel rajtolt az NB II-ben az MTK
Futács Márkó a második félidőben perceken belül duplázni tudott.

„Nagyon lassan, nagyon körülményesen játszottunk, ami biztató ebben, hogy így is volt nyolc-tíz lehetőségünk. Mi lesz, ha jól játszunk? – na, ez a pozitív része. A győzelemnek örülök, de a Szeged nagyon megnehezítette a dolgunkat, szerintem ők jó napot fogtak ki, jól is játszottak” – értékelt Bognár György, az MTK edzője.

Hozzátette, játékosai teherként élik meg, hogy a csapattól elvárják a feljutást, és szerinte az NB II másik favoritja az MTK mellett a Gyirmót. Hogy ehhez mit szólnak Diósgyőrben, azt nem tudjuk, de a keret erőssége alapján a borsodi csapat is odaérhet az első két hely valamelyikére, annak ellenére, hogy a nyitókörben kikapott Siófokon.

Kapcsolódó
Kikapott a Diósgyőr az NB II-es rajton, de a szurkolók így is megtapsolták a csapatot
A Siófok 1-0-ra verte a másodosztály egyik favoritját.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!