Magyar foci

„Boldogok vagyunk, hogy csatlakozott hozzánk” – újabb igazolást jelentett be a Honvéd

honvedfc.hu
honvedfc.hu

29 éves belső védővel erősített a Budapest Honvéd. A szerb Lazar Cirkovicnak ráadásul ismerős az NB I, 2021 januárja óta ugyanis a Kisvárdát erősítette, amellyel az előző szezonban bajnoki ezüstöt nyert, összesen 43 magyar élvonalbeli bajnokin lépett pályára, volt két gólja is. Lejárt a szerződése a nyáron.

Kapcsolódó
A Slovan-drukkerek szerint valaki elbeszélgethetett a Fradi-játékosokkal, a magyarok top3-as meccsélményt emlegetnek
Megszámlálhatlanul sok rendőr, egyenpólóban vonuló Fradi-drukkerek, az első meccs után nagyon optimista, majd a visszavágót követően durván csalódott szlovákok. Riport a pozsonyi Slovan-Fradiról, melyen a magyar csapat olyan bravúrt hozott össze, amilyenre ötven éve nem volt képes a nemzetközi porondon.

„Boldogok vagyunk, hogy Lazar csatlakozott hozzánk, a pályán és azon kívül is pozitív hatással lehet a csapatra, a mentalitása, a professzionalizmusa hasznunkra válhat, továbbá azt se felejtsük el, hogy Herdi Prengával ismerik egymást, játszottak együtt, erre pedig építhetünk“ – mondta a sportigazgató, Chris Docherty a klubhonlapnak, utalva arra, hogy a nyáron volt már kisvárdai érkező.

Szeretnék legalább olyan teljesítményt nyújtani, mint az előző szezonban, vagy akár még jobbat is, és a célunk, hogy a csapat előbbre lépjen a tabellán, a Honvédhoz méltó helyre

– nyilatkozta a játékos.

Épp a Budapest Honvéd rúgja be egyébként az NB I-es szezont, amely pénteken fogadja a Zalagerszeget.

Olvasói sztorik