Nemzetközi foci bajnokok ligája

Putyint éltették a török szurkolók, a kijevi edző bojkottálta a sajtótájékoztatót

ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának edzője felháborodásának adott hangot, miután az ellenfél, a Fenerbahce szurkolói az orosz elnök, Vlagyimir Putyin nevét skandálták a Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának szerdai visszavágóján.

Kapcsolódó
A Slovan-drukkerek szerint valaki elbeszélgethetett a Fradi-játékosokkal, a magyarok top3-as meccsélményt emlegetnek
Megszámlálhatlanul sok rendőr, egyenpólóban vonuló Fradi-drukkerek, az első meccs után nagyon optimista, majd a visszavágót követően durván csalódott szlovákok. Riport a pozsonyi Slovan-Fradiról, melyen a magyar csapat olyan bravúrt hozott össze, amilyenre ötven éve nem volt képes a nemzetközi porondon.

A skandálás azután kezdődött, hogy Olekszandr Karavajev a 114. percben megszerezte a továbbjutást és a győzelmet jelentő második gólt a kijevieknek Isztambulban (1-2). A Dinamo ezzel továbbjutott a 3. fordulóba, ahol az osztrák Sturm Graz ellen lép majd pályára.

Az ukrán Expres hírügynökség szerint Lucescu a meccset követően tiltakozásul bojkottálta a sajtótájékoztatót és azt mondta:

Nem tudjuk elfogadni a szurkolók viselkedését, nem számítottam ilyen atrocitásra. Kár érte!

Oroszország február 24-én támadta meg Ukrajnát, az orosz futballcsapatok emiatt nem is vehetnek részt a nemzetközi kupasorozatokban.

Olvasói sztorik