Magyar foci

Szomorú hírt kapott az Újpest labdarúgócsapata

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Kedden a Bohemians Praha elleni felkészülési mérkőzés 81. percében súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Yohan Croizet, az Újpest támadója.

Kapcsolódó
A lengyelek saját csapatukat szidják, a grúzok fellógatnák a bírót, a Fradi az első forduló legfölényesebb győzelmét aratta
A Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulója nem várt izgalmakat tartogatott, még olyan párharcokban is csak egy gól döntött, amelyekben feröeri, gibraltári vagy izlandi csapat jutott szóhoz. Összeszedtük az első kör legérdekesebb történéseit.

A francia labdarúgó egy kitámasztásnál hirtelen fájdalmat érzett a térdében és a földön maradt. Az elsődleges orvosi vizsgálatok azt már kiderítették, hogy a felkészülés során nem léphet pályára,

azonban csütörtökre kiderült, ennél jóval súlyosabb a helyzet.

Croizet-re ugyanis hosszabb kihagyás vár, a diagnózis szerint keresztszalag-sérülést szenvedett. Francia támadó az Instagramon üzent a szurkolóknak:

„A legutóbbi meccsen elszenvedett sérülésem után úgy tűnik, hogy egy pár hónapot ki kell hagynom, keresztszalag-sérülés miatt. A futballban sajnos vannak ilyen rossz pillanatok, de megígérem, hogy erősebben fogok visszatérni és végig a csapat mellett leszek a szezon során. Akármi is történik, pozitívan állok a dolgokhoz!”

Az Újpest tavasszal sikeres támadótriójából így az utolsó játékos is kidőlt, korábban a kölcsönjátékos Budu Zivzivadze visszatért a Fehérvárhoz, míg a grúz Giorgi Beridze a török Ankaragücühöz szerződött.

Olvasói sztorik