Ulszan Hyundai
Magyar foci sport

Vége a találgatásnak: Ádám Martin Dél-Koreába igazolt

A dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai bejelentette Ádám Martin szerződtetését.

Kapcsolódó
Ádám Martin: Lehet utánam csinálni
A Paks csatára 22 forduló alatt 21 gólt szerzett, mellé kiosztott négy gólpasszt is, azaz meccsenként átlag 1,14 gólban van benne. A válogatott meghívón nem lepődne meg, és azt mondja, a statisztikái miatt keleti és nyugati klubok is érdeklődnek iránta, de nem kapkod. A pénz nem igazán mozgatja, a kilókról pedig nem beszél, mert mindig is masszív srác volt. Interjú Ádám Martinnal, Forráskút leghíresebb emberével.

A magyar csatár jövője régóta téma volt, miután 31 gólt szerezve gólkirály lett a mögöttünk hagyott szezonban. Ezután megélénkült az érdeklődés iránta, Ádám pedig elismerte, szívesen menne Angliába, de a külföldiekre vonatkozó sajátos pontszámítás miatt ez nem lehetséges. Ezek után a Blikk kiderítette, hogy a koreai Ulszan már télen is vitte volna a csatárt egymillió euróért, ám a Paks erre nemet mondott. Most azonban sikerült megállapodni, így Ádám Martin átigazol Dél-Koreába.

Ha valakinek ismerős a csapat neve, az nem a véletlen műve: ebben a klubban játszik Koszta Márk is.

Frissítünk!

Az átigazolásról a Paks is beszámolt, valamint a Nemzeti Sportnak elmondta a futballista menedzsere, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány is támogatta az átigazolást. Erre ráerősít, hogy a hír megjelenése után az MLSZ is közzétett egy rövid idézetet a támadótól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!