Magyar foci

Vége a találgatásnak: Ádám Martin Dél-Koreába igazolt

Ulszan Hyundai
Ulszan Hyundai

A dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai bejelentette Ádám Martin szerződtetését.

Kapcsolódó
Ádám Martin: Lehet utánam csinálni
A Paks csatára 22 forduló alatt 21 gólt szerzett, mellé kiosztott négy gólpasszt is, azaz meccsenként átlag 1,14 gólban van benne. A válogatott meghívón nem lepődne meg, és azt mondja, a statisztikái miatt keleti és nyugati klubok is érdeklődnek iránta, de nem kapkod. A pénz nem igazán mozgatja, a kilókról pedig nem beszél, mert mindig is masszív srác volt. Interjú Ádám Martinnal, Forráskút leghíresebb emberével.

A magyar csatár jövője régóta téma volt, miután 31 gólt szerezve gólkirály lett a mögöttünk hagyott szezonban. Ezután megélénkült az érdeklődés iránta, Ádám pedig elismerte, szívesen menne Angliába, de a külföldiekre vonatkozó sajátos pontszámítás miatt ez nem lehetséges. Ezek után a Blikk kiderítette, hogy a koreai Ulszan már télen is vitte volna a csatárt egymillió euróért, ám a Paks erre nemet mondott. Most azonban sikerült megállapodni, így Ádám Martin átigazol Dél-Koreába.

Ha valakinek ismerős a csapat neve, az nem a véletlen műve: ebben a klubban játszik Koszta Márk is.

Frissítünk!

Az átigazolásról a Paks is beszámolt, valamint a Nemzeti Sportnak elmondta a futballista menedzsere, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány is támogatta az átigazolást. Erre ráerősít, hogy a hír megjelenése után az MLSZ is közzétett egy rövid idézetet a támadótól.

Olvasói sztorik