Magyar foci

Új klubja bejelentette a magyar focista érkezését

Facebook
Facebook

Vadócz Krisztián az uruguayi másodosztályban szereplő Central Espanol csapatának játékosa lesz. A 37 éves középpályás érkezését a klub a Facebook-oldalán jelentette be, a posztban még magyarul is köszöntötték.

Vadócznak nem lesz ismeretlen az ország, 2020-ban igazolt a Penarolhoz (ahol Diego Forlan volt az edzője), majd játszott a Montevideo Wanderersben is, a Central Espanyol így az egymást követő harmadik uruguayi csapata lesz.

A 42-szeres válogatott Vadócz Krisztián bejárta már a világot, játszott Franciaországban, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Ausztráliában és Hongkongban is. Magyarországon a Budapest Honvédot erősítette három időszakban is.

Kapcsolódó
„Amikor a labda Dzsudzsákhoz kerül, minden megváltozik”
A Debrecen új vezetőedzője, Joao Janeiro nagyon jó véleménnyel van a Loki csapatkapitányáról, akinek a teljesítményét szerinte a fiatalabbak is irigykedve nézhetik még mindig.

A Central Espanolt 1905-ben alapították, az első osztályt egyszer (1984), a másodosztályt háromszor (1961, 1983, 2011-12) nyerte meg. 2013-ban esett ki az élvonalból, azóta a második vonalban szerepel. Legutóbb a hatodik helyen zárt, a most zajló bajnokságban pedig az utolsó előtti helyen áll.

Olvasói sztorik