Magyar foci

Hiába a kiváló tavasz, Zivzivadze lehet, nem marad Fehérváron

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI
Még nem zárta le a 2022-23-as keretét a Fehérvár FC labdarúgócsapata, nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Sallói István sportigazgató, aki szerint alapvetően a támadóharmadba keresnek játékosokat.

„A tavaszi szezon végére már láttuk, hogy melyek azok a posztok, ahol erősíteni szeretnénk és megvoltak a jelöltjeink is, akikkel sikerült is megegyeznünk, három új és két régi-új játékos érkezett” – mondta Sallói István az átigazolási időszakról.

Kapcsolódó
Újraéledhet a népstadionbeli kettős rangadók emléke
Az MLSZ már egyeztet a klubokkal a Puskás Aréna hasonló kihasználásáról.

A védelembe érkezett az északmacedón Nikola Serafimov (ZTE), a középpályára a szlovák Peter Pokorny (Real Sociedad B), míg a támadósorba a román Claudiu Bumba (Kisvárda).

„Nála és Serafimovnál nagy előny, hogy ismerik a magyar mezőnyt, mi is közelebbről ismerjük őket, így pontosan tudjuk, mire számíthatunk tőlük. Rajtuk kívül visszatért kölcsönből Lyes Houri, aki korábban a csapat erőssége volt, és nagyon bízom benne, hogy a teljes felépülését követően újra meghatározó játékosunk lehet, szükségünk van a kreativitására, dinamizmusára, rá előreláthatólag augusztus második felétől számíthatunk majd.

Ugyancsak visszatért Budu Zivzivadze egy szenzációs tavasz után, megtalálta önmagát és motiváltan érkezett vissza, viszont iránta több klub is érdeklődik, így nem zárható ki a távozása.

Olvasói sztorik