Magyar foci

Diósgyőrben képzeli el jövőjét a másodosztály gólkirálya

Összeállhat a Lukács Dániel, Könyves Norbert csatárduó Diósgyőrben, miközben a csapat kerete jelentősen átalakul, írta közleményében az NB II-es futballcsapat.

Kapcsolódó
Védő leigazolását jelentette be a Fradi
Egy megüresedett posztra érkezik a 23 éves labdarúgó, akinek komoly élvonalbeli tapasztalata van.

„Hamarosan érvénybe lép Lukács Dániel télen megkötött diósgyőri szerződése, és június 15-én csatlakozik a felkészülést orvosi és fizikai tesztekkel kezdő DVTK keretéhez.

A támadó személyesen is megerősített minket arról, hogy hosszú távon is Diósgyőrben képzeli el a pályafutását

– nyilatkozta Bajúsz Endre, a DVTK szakmai vezetője.

A 26 éves csatárnak elévülhetetlen szerepe volt abban, hogy a Kecskemét elcsípte a második helyet az NB II-ben és kiharcolta a feljutást, hiszen 25 találatot szerzett a szezonban és gólkirály lett.

Azonban a nyáron lejáró a szerződése miatt még a télen megegyezett a Diósgyőrrel, így a Kecskemétnek végül fájó szívvel, de le kellett mondania róla.

Bajúsz azt is elmondta, Könyves Norbert biztosan Diósgyőrben marad, mert a játékjoga nem eladó, azaz a támadósor erős alapokról indul, hiszen ketten 40 gólt szereztek az előző idényben.

„Ami a távozókat illeti, a keretből két játékosnak futott ki a szerződése: Dejan Karan visszavonult, Polgár Kristófét pedig nem újítunk meg, további pályafutásához sok sikert kívánunk! Rajtuk kívül ketten már távoztak a DVTK első csapatától: Molnár Gábor és Horváth Zoltán érvényes szerződéssel rendelkezik, de megfelelő ajánlat esetén elengedjük őket. Amennyiben nem érkezik ilyen, akkor ősszel a DVTK tartalékcsapatában folytatják” – tette hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik