Magyar foci

41 percet játszott, távozik csapatától a magyar válogatott támadó

A lengyel élvonalból kieső Termalica a hivatalos honlapján közölte, hogy távozik a csapattól Varga Roland, akinek a nyáron lejár a szerződése és nem hosszabbít. „Szeretnénk köszönetet mondani a teljesítményéért és a professzionalizmusáért, a legjobbakat kívánjuk neki!” – írták.

A 32 éves, 24-szeres magyar válogatott támadó négy bajnokin összesen 41 percet töltött a pályán a csapatban.

Az ötszörös magyar bajnok Varga karrierje érdekesen alakult az elmúlt időszakban. Az előző szezonban kimaradt a Ferencváros BL-keretéből, majd a télen csapatot váltott és visszatért nevelőklubjához, az MTK-hoz, ahol olyan teljesítményt nyújtott, hogy Marco Rossi őt is nevezte a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra, egy meccsen, a Portugália elleni 0-3 alkalmával csereként pályára is lépett. A nyáron aztán az Ittihad Kalba játékosa lett, amellyel idény közben bontott szerződést közös megegyezéssel (kilenc meccsen egy gólpassz volt a mérlege), majd márciusban írt alá a Termalicához, ahonnan most szintén távozik.

Kapcsolódó
„A második félidő szégyen volt, ez az egy szó van rá” – kifakadt az NB II-es edző
Feczkó Tamás nem fogta vissza magát, amikor az utolsó meccset és a szezont kellett értékelni. Csak tizedik helyen végzett a Nyíregyháza.

A lengyel csapat ugyan két klubot is megelőzve az Ekstraklasa 16. helyén végzett, de az élvonalból három csapat is kiesik. A Wisla Kraków és a Górnik Leczka intett még búcsút a bajnokságnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik