Magyar foci

„A második félidő szégyen volt, ez az egy szó van rá” – kifakadt az NB II-es edző

nyiregyhazaspartacus.hu
nyiregyhazaspartacus.hu

Csapnivalóan ért véget az NB II-es szezon a Nyíregyháza számára, a csapat otthon kapott ki 4-1-re a Szegedtől, és így végül csak a tizedik helyen zárt. A dobogótól 22 ponttal maradt el Feczkó Tamás csapata.

A vezetőedző nem is tagadta, mennyire csalódott, keményen kritizálta játékosait. Úgy kezdte az értékelését, hogy ez a meccs visszaadta az egész szezont, nevetséges öngóllal kerültek hátrányba már az elején, majd olyan hibákat követtek el, amiket szerinte az U15-ben sem lenne szabad. A szünet előtt aztán összekapták magukat, de jött a második félidő.

A második félidő szégyen volt, ez az egy szó van rá. Nagyon sajnálom, hogy vannak olyan játékosok, akik nem érdemlik meg, hogy a Szpari-mezt felvegyék, mégis itt vannak az öltözőben. Azok a játékosok, akik lélektelenül tudnak felmenni a pályára egy ilyen meccsen és nem tudnak küzdeni a Szpari-címerért, azokra nincs szükség

mondta Feczkó.

Kapcsolódó
Pintér Attila csapata sereghajtóként esett ki az NB II-ből
Nem sikerült az utolsó fordulóban rangadót nyerni.

A szezont illetően arról beszélt, hogy elfogadhatatlan volt és felháborító, pont úgy zárták le, amilyen volt az egész idény. A saját felelősségéről is beszélt, de akkor is visszakanyarodott oda, hogy olyan játékosokban bízott meg a szakmai stáb, akikben nem kellett volna.

A Nyíregyháza 13 győzelemmel, 11 döntetlennel, és 14 vereséggel zárta a szezont, 45 gólt rúgott, miközben 51-et kapott. Az NB II-ből a Vasas és meglepetésre a Kecskemét jutott fel, a Szolnok, a Budaörs és a III. Kerületi TVE esett ki.

Olvasói sztorik