Magyar foci

A Fradi már igazolt is egy játékost, de szeretné megtartani Tokmacot is

Illyés Tibor/MTI
Illyés Tibor/MTI

Részletes beszámolót adott Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője az orosz sportsdaily.ru portálnak, szúrta ki a Csakfoci.

Megerősítette az interjúban, hogy két játékosa távozik, kettő pedig visszavonul, vagyis Miha BlazicLasha Dvali, Róbert Mak és Marko Marin nem lesz a továbbiakban a Fradi játékosa. A holland Feyenoorddal szóba hozott Tokmac Nguen viszont igen, ha a zöld-fehéreken múlik, Csercseszov szerint megpróbálják megtartani a norvég támadót. Ami igazán izgalomba hozhatja az FTC híveit, hogy egy futballista már biztosan érkezik a nyáron.

„A mögöttünk hagyott szezon eredményeitől függetlenül már a jövőbe kell tekintenünk. Az elnökkkel és a sportigazgatóval megnéztük, milyen lehetőségeink vannak az igazolásokra.

Egy játékost egyébként már szerződtettünk, de a hivatalos bejelentés előtt nem árulhatom el a nevét

– közölte a Fradi vezetőedzője.

Csercseszov Pászka Lórándról is szót ejtett, akit Hajnal Tamás sportigazgató javasolt, miután Marijan Cabrajától megváltak. Esitiről elárulta, hogy korábbi csapata, a Dinamo Moszkva ellen játszott korábban és emlékezett rá, hogy jó játékos. A Ferencváros jövője is szóba került terméeszetesen, a zöld-fehérek szeretnének megint főtáblára kerülni egy nemzetközi sorozatban.

„ A legfontosabb, hogy felkészítsük a csapatunkat, eldöntsük, hogy ki távozik és ki marad. Tudjuk, hogy Ryan Mmaee a sorozat elején nem segíthet nekünk, mivel műtéten esett át, és a júliusi meccsekre még nem fog felépülni.”

Az orosz edző továbbá annyi kulisszatitkot is elárult, hogy a Fradi Salzburgtól nem messze a Wallersee tó mellett edzőtáborozik majd.

Olvasói sztorik