Magyar foci

Orosz klubok is megkeresték a Fradi edzőjét

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI
Több orosz csapat is megkereste Sztanyiszlav Csercseszovot, a Ferencváros vezetőedzőjét, de a szakember azt mondta, mindenkit a magyar klub vezetéséhez irányított, vette észre az orosz lapoknak adott nyilatkozatot a Csakfoci.hu portál.

Az utolsó bajnoki fordulót követően hazarepült orosz szakember a Matchtv.ru-nak beszélt többek között arról, hogy dolgozna-e újra Oroszországban.

Kapcsolódó
A Fradi korábbi edzője visszatérhet az NB I-be
A klubelnök szerint szóbeli egyezség már van egy jó nevű, külföldi szakemberrel.

Visszatérés egy orosz élvonalbeli klubhoz? Jelenleg is egy topcsapatnál dolgozom, ahol meg kell oldani a feladatainkat. Mi van, ha a Lokomotiv holnap felhívna? Eddig is hívtak már Oroszországból, akkor azt mondtam, keressék a klubomat, hiszen szerződésem van. Nem a Lokomotiv hívott, hanem más csapatok, de ez nem számít.

Mi a Ferencvárosnál csak is a munkával foglalkozunk

– mondta Csercseszov.

A szakember elárulta, a szerződésében nincsen olyan kötelezettségvállalás, hogy a Bajnokok Ligája-csoportkörbe kell juttatnia a Fradit, vagy bajnoknak és Magyar Kupa-győztesnek kell lenni.

Hozzátette, a sportigazgatóval már beszéltek átigazolási kérdésekről, van néhány konkrétum, de a hivatalos információkat a klub fogja közölni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik