Kovács Tamás/MTI
Magyar foci sport

Callum Styles alig mutatkozott be a magyar válogatottban, már jönne újra

Nagyszerű tapasztalatokat szerzett a magyar válogatott tagjaként Callum Styles.

Kapcsolódó
Callum Styles teljesen odavan a magyar válogatottért
Még annál is jobb volt a debütálás, mint amire számított.

A Barnsley futballistája egy helyi lapnak, a Barnsley Chroniclesnek adott interjút a nemzetközi bemutatkozása kapcsán. Styles már korábban is nagyon dicsérte a válogatott hangulatát, ezúttal azonban a családjáról is szót ejtett.

„Egy picit aggódtam, hogy én leszek a csapatban az angol srác, mivel mindenki más magyarul beszél, de nagyon jól fogadtak és azonnal otthon éreztem magam közöttük. Néhány szót már megtanultam magyarul, de ez a nyelv tényleg nehéz.

A magyar rokonok Budapesten és Észak-Írországban is ott voltak a lelátón. Mind izgatottak voltak, nagyon örültem, hogy az egész család mögöttem áll. Ez még szebbé tette az élményeimet. Pedig hat hónapja fogalmam sem volt róla, hogy így alakulhat az életem

– mondta Styles a bemutatkozásáról.

A cikkből az is kiderül, hogy az angol másodosztályhoz képest több hangsúlyt kapott a technikai képzettség a meccseken, még az északírek elleni találkozón is. Általában inkább a fizikai párharcok megnyerése fontosabb a Championshipben, de Stylest ez nem zavarta, sőt inkább örült neki.

Kapcsolódó
A válogatott honosított védőjének akklimatizálódnia kell a magyar mentalitáshoz
Callum Stylesra a védelem előtt számít Marco Rossi szövetségi kapitány.

Azt is elmesélte, hogy a stáb és a kerettagok megbeszélték, hogy sok kései gólt kap a magyar együttes. Emellett világosan kijelölték, hogy az a cél 2022-ben, hogy bentmaradjon a legjobbak között Magyarország a Nemzetek Ligájában. Ezzel kapcsolatban nagyon lelkes volt Styles.

„Remélhetőleg újra behívnak, Anglia ellen kétszer is játszunk, emellett Németország és Olaszország van a csoportunkban, biztos nagy élmény lenne! Arra is esély van, hogy Európa-bajnokságon, vagy világbajnokságon játsszak majd, de most a Barnsley-ra kell figyelnem”

A magyar válogatott legközelebb június 4-én lép pályára Anglia ellen a Nemzetek Ligájában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!