Magyar foci

A DVTK kispadján ült az edző, pedig a szegedi futballcsapat alkalmazottja?

Múlt csütörtökön váratlan esemény történt az NB II 3. helyén álló Szeged-Csanád GA labdarúgócsapatánál: Dragan Vukmir edző kérte, hogy szerződését azonnal bontsák fel. Akkor Adem Kapic sportigazgató azt mondta, a szakember visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, egy nappal később kiderült, hogy éppen a nagy rivális Diósgyőrtől.

Kapcsolódó
NB II-ben ülhet kispadra a korábbi magyar szövetségi kapitány
Pintér Attila a másodosztályban térhet vissza.

Ezek után Vukmir a hétvégén már le is ült a miskolciak kispadjára és új csapatánál gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a vendég Tiszakécske ellen.

Azonban az is elképzelhető, hogy Vukmir azzal, hogy a hétvégén meccsel, szerződést szegett, legalábbis erre enged következtetni a Szeged keddi közleménye.

„Vukmir április 7-én rendes felmondásként értékelhető, utólag kiegészített írásos jognyilatkozatot adott át. Ezek alapján április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is klubunk, a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja” – olvasható.

A hírek szerint munkát végez a DVTK-nál is, tőlük azonban klubunkhoz a mai napig semmilyen megkeresés nem érkezett.

Érdekesség, hogy az élvonalba jutásért zajló küzdelemben éppen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a legnagyobb kihívója a DVTK-nak, ugyanis előbbi mindössze hárompontos hátránnyal harmadik a tabellán.

Frissítünk!

„Vukmir korábban azonnali hatállyal felbontotta előző klubjával kötött szerződését. A szakember jelenleg érvényes munkaszerződéssel rendelkezik a DVTK-val, minden szükséges hivatalos irat a rendelkezésére állt, hogy a Tiszakécskei LC elleni mérkőzésen irányíthassa a DVTK labdarúgóit, azaz jogszerűen ült vezetőedzőként a diósgyőri kispadon” – áll a piros-fehér klub állásfoglalásában.

Olvasói sztorik