Magyar foci sport

A DVTK kispadján ült az edző, pedig a szegedi futballcsapat alkalmazottja?

Múlt csütörtökön váratlan esemény történt az NB II 3. helyén álló Szeged-Csanád GA labdarúgócsapatánál: Dragan Vukmir edző kérte, hogy szerződését azonnal bontsák fel. Akkor Adem Kapic sportigazgató azt mondta, a szakember visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, egy nappal később kiderült, hogy éppen a nagy rivális Diósgyőrtől.

Kapcsolódó
NB II-ben ülhet kispadra a korábbi magyar szövetségi kapitány
Pintér Attila a másodosztályban térhet vissza.

Ezek után Vukmir a hétvégén már le is ült a miskolciak kispadjára és új csapatánál gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a vendég Tiszakécske ellen.

Azonban az is elképzelhető, hogy Vukmir azzal, hogy a hétvégén meccsel, szerződést szegett, legalábbis erre enged következtetni a Szeged keddi közleménye.

„Vukmir április 7-én rendes felmondásként értékelhető, utólag kiegészített írásos jognyilatkozatot adott át. Ezek alapján április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is klubunk, a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja” – olvasható.

A hírek szerint munkát végez a DVTK-nál is, tőlük azonban klubunkhoz a mai napig semmilyen megkeresés nem érkezett.

Érdekesség, hogy az élvonalba jutásért zajló küzdelemben éppen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a legnagyobb kihívója a DVTK-nak, ugyanis előbbi mindössze hárompontos hátránnyal harmadik a tabellán.

Frissítünk!

„Vukmir korábban azonnali hatállyal felbontotta előző klubjával kötött szerződését. A szakember jelenleg érvényes munkaszerződéssel rendelkezik a DVTK-val, minden szükséges hivatalos irat a rendelkezésére állt, hogy a Tiszakécskei LC elleni mérkőzésen irányíthassa a DVTK labdarúgóit, azaz jogszerűen ült vezetőedzőként a diósgyőri kispadon” – áll a piros-fehér klub állásfoglalásában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!