Magyar foci

Váratlanul távozott az NB II-es élcsapat edzője

Érdekes hírről számolt be az NB II 3. helyén álló Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata, amely hivatalos honlapján közölte, hogy csütörtök délelőtt Dragan Vukmir váratlanul szerződésének azonnali felmondását kérte.

Kapcsolódó
Marad a Ferencváros szektorbezárásos büntetése
Az újratárgyalás nem változtatott a büntetésen.

„A Diósgyőr elleni mérkőzés után beszélgettem Dragannal, aki elmondta, hogy több helyről komoly megkeresése van, de van egy visszautasíthatatlan ajánlata. Délelőtt az edzés után közölte, hogy az egyik riválisunk ajánlott neki visszautasíthatatlan szerződést, amit elfogadott” – nyilatkozta Adem Kapic.

A szegediek sportigazgatója hozzátette, ezzel az ajánlattal a klub szemléletét szem előtt tartva nem kívántak versenyezni.

A váratlan helyzetben a legmegfelelőbb döntést hoztuk és a kiválóan működő szakmai stábunk irányítja csapatunk felkészülését, a céljaink pedig változatlanok maradnak

– tette hozzá.

Vukmir 2021. január 1-én vette át a Szeged irányítását. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a szakember éppen a DVTK új vezetőedzője lesz.

A Szeged 31 forduló után 59 ponttal az NB II 3. helyén áll, két ponttal lemaradva a feljutást érő második helyen álló diósgyőriek mögött.

Az NB II élcsoportja

1. Vasas 68 pont
2. Diósgyőr 61
3. Szeged-Csanád 59
4. Kecskemét 56
5. Siófok 48

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik