Magyar foci sport

Váratlanul távozott az NB II-es élcsapat edzője

Érdekes hírről számolt be az NB II 3. helyén álló Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata, amely hivatalos honlapján közölte, hogy csütörtök délelőtt Dragan Vukmir váratlanul szerződésének azonnali felmondását kérte.

Kapcsolódó
Marad a Ferencváros szektorbezárásos büntetése
Az újratárgyalás nem változtatott a büntetésen.

„A Diósgyőr elleni mérkőzés után beszélgettem Dragannal, aki elmondta, hogy több helyről komoly megkeresése van, de van egy visszautasíthatatlan ajánlata. Délelőtt az edzés után közölte, hogy az egyik riválisunk ajánlott neki visszautasíthatatlan szerződést, amit elfogadott” – nyilatkozta Adem Kapic.

A szegediek sportigazgatója hozzátette, ezzel az ajánlattal a klub szemléletét szem előtt tartva nem kívántak versenyezni.

A váratlan helyzetben a legmegfelelőbb döntést hoztuk és a kiválóan működő szakmai stábunk irányítja csapatunk felkészülését, a céljaink pedig változatlanok maradnak

– tette hozzá.

Vukmir 2021. január 1-én vette át a Szeged irányítását. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a szakember éppen a DVTK új vezetőedzője lesz.

A Szeged 31 forduló után 59 ponttal az NB II 3. helyén áll, két ponttal lemaradva a feljutást érő második helyen álló diósgyőriek mögött.

Az NB II élcsoportja

1. Vasas 68 pont
2. Diósgyőr 61
3. Szeged-Csanád 59
4. Kecskemét 56
5. Siófok 48

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!