Magyar foci

Maradna Újpesten a tavaszi menetelés kulcsfigurája

A téli átigazolási szezon hajrájában vette kölcsön Budu Zivzivadzét az Újpest FC, ami fényesen bevált, hiszen a Vidi csatára hat meccsen hat gólnál jár tavasszal. Legutóbb a vasárnapi MTK elleni kulcsfontossági bajnokin biztosította be a lila-fehérek győzelmét egy szép átlövéssel.

Az ősszel csak vergődő csapat így megindult a tabellán fölfelé és érthető módon a szurkolók is reménykednek benne, hogy végleg a klub játékosa marad Zivzivadze. A drukkerek számára jó hír, hogy a támadó is közölte, hogy a negyedik kerületben szeretné folytatni a pályafutását. A Ripost beszámolója szerint erről az Újpesti Sport műsorában beszélt erről a georgiai válogatott focista.

„Számomra nagyon fontos, hogy folyamatosan játszhassak, ami nem adatott meg a Vidinél. Érzem is, hogy egyre komfortosabban mozgok a pályán. A társak szuperek, az edző bízik bennem és ez nekem szárnyakat ad, és gólokat hoz.

Itt Újpesten megadták a lehetőséget a focira azzal, hogy kölcsönvettek a Viditől. Igyekszem meghálálni a bizalmat és bevallom őszintén, nagyon szeretnék végleg újpesti labdarúgó maradni”

– nyilatkozta Zivzivadze.

A beilleszkedéssel aligha lehettek gondjai a támadónak, a Debrecen elleni márciusi bajnoki után Yohan Croizet a kamerák előtt emelte ki, hogy ő a liga legjobb góllövője.

Olvasói sztorik