Magyar foci sport

Két forduló óta gólképtelen a leggólerősebb magyar csapat

Pakson győzött a Debrecen labdarúgócsapata az NB I 25. fordulójában, a hazaiak sorozatban másodszor maradtak gólképtelenek.

Az első félidőben a Paks mezőnyfölényben játszott, Hrabina kétszer is bravúrral védett, amikor pedig már ő is tehetetlen volt, segített a kapufa: a 37. percben Haraszti lökete a lécen csattant.

Kapcsolódó
Neymarral és Mbappéval soraiban kapott hatalmas pofont a PSG
Két éve nem kapott ki ennyire a párizsi csapat.

A második félidőt meglepetésre a Debrecen kezdte góllal, az 51. percben David Babunszki lépett ki a védők közül, és nem hibázott (0-1). A VAR sokáig vizsgálta, de egyértelműnek látszott, hogy az északmacedón válogatottba is meghívott játékos nem lesen kapta a labdát.

A Paks erősített, de kapufánál tovább nem jutott, az 58. percben ismét Haraszti volt az, aki nem célzott pontosan.

A hajrában még egy videobírózás okozott izgalmat, de Szélpál kiállítását a VAR-elemzés után visszavonta a játékvezető, aki így is tíz percet hosszabbítva fújta le a mérkőzést.

A Debrecen két vereséget követően gyűjtötte be a három pontot, a Paks – az egész mezőny leggólerősebb csapataként – pedig egymás után másodszor nem talált ellenfele kapujába.

NB I, 25. forduló

Paksi FC – Debreceni VSC 0-1 (0-0)
Paks, 2076 néző
v: Andó-Szabó
Paks: Nagy G. – Lenzsér, Gévay (Szabó B., 61.), Szabó J. (Szélpál, 62.) – Sajbán, Windecker, Haraszti, Balogh B. (Nagy R., 75.), Medgyes – Pethő (Böde, 62.), Ádám
DVSC: Hrabina – Poór (Baranyai, 96.), Pávkovics, Deslandes, Charleston – Da. Babunszki (Bényei, 79.), Varga J., Baráth, Bódi – Do. Babunszki (Tischler, 84.), Dzsudzsák
gól: Da. Babunszki (51.)
sárga lap: Szabó J. (11.), Szabó B. (72.), illetve Poór (29.), Varga J. (39.), Da. Babunszki (39.), Do. Babunszki (46.), Pávkovics (64.), Baráth (87.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!