Vasvári Tamás/MTI
Magyar foci sport

A Ferencváros támadója a spanyol élvonalba igazolhat

A nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján szerződhet a spanyol élvonalbeli Granadába a Ferencváros támadója, Myrto Uzuni.

Kapcsolódó

A 26 éves albán támadó már az Újpest ellen 1-0-ra megnyert vasárnapi mérkőzés meccskeretében sem kapott helyet. A spanyol ideal.es szerint a Granada bónuszokkal akár 3 és félmillió eurót is fizetne a játékosért, akinek hétfőn kell átesnie az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon.

Uzuni 2020-ban igazolt a Fradiba, ahol 67 tétmeccsen 36 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!