Emil Forsberg, Konrad Laimer és Marcel Halstenberg sérülés miatt dőlt ki a sorból, Amadou Haidara és Ilaix Moriba az Afrika-kupán szerepel, míg Nordi Mukiele karanténkötelezettsége múlt szombaton ért véget. Emellett a hosszabb sérülés után visszatérő Dani Olmo sincs még százszázalékos formában, a lipcseiek pedig a bajnokság és a Német Kupa mellett az Európa-ligában is érdekeltek.
Magyar foci sport

Végre jó hírek érkeztek Szoboszlai Dominik sérüléséről

Nem szakadt el Szoboszlai Dominik combizma, közölte az RB Leipzig hétfő délután.

Kapcsolódó
Szoboszlai Dominik kezdett volna, de megsérült a bemelegítésnél
Három magyar helyett csak kettő került Tedesco kezdőjébe kényszerűségből.

A magyar középpályást szombaton a kezdőbe nevezte ugyan Domenico Tedesco a Stuttgart elleni bajnokin, de a bemelegítésnél izomsérülést szenvedett a combjában, így a kispadra sem ülhetett le. Ezután több hír is keringett a német napilapokban, ám az MRI vizsgálatok pozitív diagnózissal szolgáltak.

Szoboszlai Dominik a Stuttgart elleni mérkőzés előtt meghúzta a jobb combját. A hétfői vizsgálatok kimutatták, hogy komoly szerkezeti sérülést nem szenvedett, így a cél az, hogy minél előbb visszatérjen az edzőpályára

– írta a lipcsei klub honlapja.

Nem csak a magyar középpályást kell nélkülöznie az RB Leipzignak, Emil Forsberg, Konrad Laimer és Marcel Halstenberg sérült, Amadou Haidara és Ilaix Moriba az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel. Jó hír azonban Tedescónak, hogy Nordi Mukiele újabb negatív koronavírustesztet produkált, így visszatérhet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!