Illyés Tibor/MTI
Magyar foci sport

Csúszhat az Újpest-Fradi, mert az NB I-es klubok halasztást kérnek

Az NB I-es klubok arra kérték a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy halasszák el az első idei fordulót, írja a Csakfoci.

A portál szerint az MLSZ-nél hamarosan napirendre tűzik a kérdést, ha pedig rábólintanak, akkor az egész tavaszi szezon két-három héttel később rajtolhat. Ezzel elcsúszna a Ferencváros 4. fordulóból elhalasztott Puskás Akadémia elleni meccs, sőt az újpesti vendégjátéka is. Ha azonban marad a kezdés, az első idei teljes fordulóra már január 29-én és 30-án sor kerül.

Kapcsolódó
Újabb NB I-es csapat mondta le a külföldi edzőtáborát
Az újpestiek sem vállalták a kockázatot.

Már négy klub is lefújta a külföldi edzőtáborát (a Fradi, Honvéd, Újpest és a Fehérvár négyese) koronavírusos megbetegedés miatt, így előjele is volt a kisebb krízisnek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!