Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Az év utolsó napján rúgta ki edzőjét az Újpest

Az Újpest labdarúgócsapata elköszönt Michael Oenning edzőtől.

„A vártnál gyengébb őszi szereplés miatt klubunk a mai napon felbontotta a szerződést Michael Oenning vezetőedzővel és Gál István másodedzővel. Az új vezetőedző érkezéséig a felkészülést a csapat Víg Péter másodedzővel kezdi meg” – írja az újpesti klub honlapja.

Az 56 éves német edző összesen 45 tétmérkőzésen irányította az Újpestet, amellyel az előző idényben Magyar Kupát nyert. Az őszi szezon azonban nem sikerült jól a liláknak, 17 forduló alatt 17 pontot sikerült begyűjteni, ezzel az Újpest csak a 10. a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!