Lindsey Parnaby / AFP
Magyar foci sport

Ukrán csapattól érkezhet a Fradi új edzője

Nem okozott meglepetést, amikor a Ferencváros hétfőn bejelentette, hogy menesztette Peter Stögert, hiszen a nyáron érkezett osztrák edző nem igazán tudta maga mellé állítani a drukkereket, és a hírek szerint az öltözőt is elvesztette.

Úgy tudni, a Fradinál szeretnének egy hasonlóan keménykezű edzőt, mint amilyen Stöger elődje, a klubbal három bajnoki címet szerző Szerhij Rebrov volt, és a Rangadó ukrán forrásból úgy értesült, hogy Viktor Szkripnik lehet a magyar bajnok új edzője.

Az 52 éves ukrán szakember a Werder Bremenben fejezte be játékos-pályafutását, és a német klubnál kezdett el edzősködni, az utánpótlásból indulva végigjárta a ranglétrát, majd 70 találkozón az első csapatot is dirigálta.

Következő csapata a lett FC Riga volt, majd 2019 nyarán az ukrán Zorja Luhanszkhoz szerződött, ahova 2022. június 30-ig köti a szerződése.

Szintén felmerült a korábbi orosz szövetségi kapitány, Sztanyiszlav Csercseszov neve, és a Csakfoci szerint a legutóbb a Hellas Veronánál dolgozó, de régebben a Romát és a Sampdoriát is irányító Eusebio Di Francesco is képben van.

Az éllovas Kisvárdánál egy meccsel kevesebbet játszó FTC idei utolsó bajnokiján a Honvéddal találkozik, a szombati meccsen az eddigi másodedző, Máté Csaba irányít.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!