Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Stöger a debreceni vereség után: Az eddigi csapataimnál ezt a hozzáállást nem tapasztaltam

A Leverkusen legyőzése után az NB I-ben kellemetlen meglepetés érte a Fradit, amely kikapott Debrecenben.

Kapcsolódó
Először veszített pontokat idegenben, kikapott a Fradi
Carrillo irányításával először nyert a Debrecen.

A mostani volt az FTC harmadik bajnoki veresége az idényben, és a Kisvárda átvette a vezetést a tabellán, igaz, a címvédő egy meccsel kevesebbet játszott.

A Fradi edzője, Peter Stöger dicsérte a Debrecent, amelyet szervezettnek látott, és úgy érezte, saját csapata nagyon pontatlan volt támadásban.

„Nem vagyok dühös, inkább csalódott, mert nem az első bajnoki volt idén, amikor nem a megfelelő mentalitással léptünk pályára. (…) Sokaktól sokkal többet vártam volna. Nem tudom mi az oka annak, hogy egyesektől a kisebbnek tartott csapatok ellen nem először láttam motiválatlan játékot.

A futballban mindenkit tisztelni kell, egy profi játékos nem engedheti meg magának, hogy egyes találkozókon így lépjen pályára. Az eddigi csapataimnál ezt a hozzáállást nem tapasztaltam

nyilatkozta az osztrák edző, aki azt is kilátásba helyezte, hogy aki nem hajlandó beállni a sorba, az kikerül a keretből.

A Fradi az idei utolsó NB I-es fordulóban a Honvédot fogadja, amely 20 pontjával hatodik a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!