Magyar foci

Voltak momentumai a Fradinak, de ezen a szinten ez nem elegendő

JORGE GUERRERO / AFP
JORGE GUERRERO / AFP
Ötödik csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa Ligában: a zöld-fehérek ezúttal a Betis otthonában kaptak ki 2-0-ra úgy, hogy mindkét félidő elején kaptak egy-egy gólt.

„Nem éreztem, hogy fölénk nőttek volna a spanyolok, voltak ígéretes lehetőségeink, csak nem tudtok befejezni azokat. A második félidőre úgy jöttünk, ki hogy próbáljuk meg, veszítenivalónk nincs, de sajnos kaptunk egy gyönyörű gólt, és onnantól nem éreztük, hogy meglehetne a fordítás” – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt Dibusz Dénes.

Kapcsolódó
Gyengén kezdte a félidőket, ismét kikapott a Fradi az EL-ben
A Betis gyorsan vezetést szerzett és megérdemelt, 2-0-s győzelmet aratott.

A válogatott kapus elmondta, többen hiányoztak ugyan, de erre semmit sem lehet fogni, hiszen aki ott volt, az Fradi-szintet képvisel és képes EL-szinten teljesíteni.

Nem ezen múlt, bár a variációs lehetőségeinket szűkítette a cseréknél. A Betis jobb volt, megérdemelten nyert, el kell ismerni

– tette hozzá.

Peter Stöger edző ugyancsak a rossz kezdést idézte, az ötödik percben bekapott gól meghatározta a meccs képét.

„Beszéltünk arról, hogy a Betis szélsőhátvédjei milyen veszélyesek a felfutás tekintetében. Ezért akartunk öt védővel játszani, hogy ez ne fordulhasson elő. és lám. Innen nem lett volna könnyű visszakapaszkodni. Volt pár helyzetünk, de a szervezettebb, jobb csapat győzött” – mondta.

A szakember szerint csapatának voltak momentumai, de ezen a szinten ez nem volt elegendő.

„Félidőben arról beszéltünk, hogy ha lehetséges, próbáljunk az ellenfélre nyomást gyakorolni, mert követhet el hibákat. De a második félidő ugyanúgy kezdődött, mint az első, ez önbizalom szempontjából nem könnyítette meg a helyzetünket.

Az utolsó félóra rendben volt, védekeztünk, harcoltunk, futottunk, de nyilvánvaló volt, hogy nem szerzünk pontot.

Olvasói sztorik