Magyar foci sport

Balogh Botondot kiállították az U21-es válogatottban, egy kukát is szétrúgott dühében

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott Izraelben, az Európa-bajnoki selejtezők hatodik fordulójában.

A találkozó kiegyenlített volt, azonban a hazai együttes jobban kihasználta helyzeteit. Arad Bar góljával ráadásul már az ötödik percben vezetéshez jutott Izrael. A magyar válogatott megpróbált ugyan egyenlíteni, ám végül nagy mázlival mégis a hazaiak szereztek újabb találatot térfélcsere után.

Ezután főleg a magyar csapat irányított, még azután is, hogy emberhátrányba került. Balogh Botond a hajrában akarta átugrani a földre kerülő ellenfelét, de mégis a lábára érkezett, amiért a játékvezető felmutatta a második sárga lapot a 19 éves védőnek.

Balogh annyira dühös volt a piros lapja miatt, hogy az öltözőbe menet belerúgott egy kukába is, ami jól látható sérülést szenvedett. A kegyelemdöfést a csereként beálló Zohar Zasano szólója végén.

A vereség nagyon fájó Gera Zoltán csapatának, mivel hat forduló után Németország és Izrael is 15-15 ponttal áll, míg Magyarországnak csak 7 jött össze eddig. Négy meccs alatt kellene ezt a hátrányt ledolgozni, ugyanis a második hely ér Európa-bajnoki pótselejtezőt.

A magyarok szeptemberben Gyirmóton 2-1-re kikaptak Izraeltől, majd 4-0-ra nyertek San Marinóban, októberben 2-2-es döntetlent játszottak a lengyelekkel Szegeden, illetve ugyanott 5-1-re alulmaradtak a németekkel szemben, múlt pénteken pedig Felcsúton 1-0-ra verték a letteket. A selejtezősorozat tavasszal folytatódik, március 24-én a magyarok San Marinót fogadják.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!