Seb Daly/Sportsfile via Getty Images
Magyar foci sport

Egy lépéssel közelebb került a német válogatottsághoz Dárdai Márton?

Dárdai Márton meghívót kapott az U21-es válogatott keretébe.

A 19 éves középhátvéd korábban a német U16-os, U17-es és U19-es válogatottban szerepelt, szeptember végén pedig meghívást kapott az U20-as válogatottba is, de itt nem lépett pályára. Dárdai Pál középső fiára természetesen figyelnek a magyar csapatban is, Marco Rossi korábban azt mondta, választ várnak tőle, hogy akar-e a felnőttek között szerepelni. Az U21-es meghívója ugyan nem dönt a kérdésről végleg, de sokak szerint ezzel lényegében megmutatta, mire számíthatunk.

A német U21-es válogatott november 12-én Lengyelország ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt, majd négy nappal később San Marino lesz az ellenfél.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!