Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images
Magyar foci sport

Gulácsi Péter megsérült, nem véd a válogatott meccsein

A Magyar Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy Gulácsi Péter sérülés miatt nem tudja vállalni a szereplést a válogatottban.

Kapcsolódó
Rangadót nyertek Szoboszlai Dominikék a Bundesligában
A Bayern München örülhet ennek a legjobban.

Az RB Leipzig kapusa szombaton végigjátszotta a Borussia Dortmund ellen 2-1-re megnyert bajnokit, amely után egy órával tette közzé az MLSZ, hogy megsérült. Helyére a Budapest Honvéd játékosa, Szappanos Péter kapott meghívót.

A magyar válogatott Lengyelországgal és San Marinóval játszik világbajnoki mérkőzéseket novemberben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!