Magyar foci

Jó kis kupameccset emlegetett a Diósgyőr edzője a kiesés után

Youtube
Youtube

Kiesett a Magyar Kupából a Diósgyőr, amelyet a tavaly még másodosztályú, idén viszont már az NB III-ban szereplő Kazincbarcika győzött le 3-2-re.

Kapcsolódó
NB III-as csapat ellen esett ki a Diósgyőr a kupából
A mindent eldöntő gólt egy cserejátékos szerezte az első labdaérintéséből.

A meccs után Kondás Elemér, a Diósgyőr edzője a kiesés ellenére azzal kezdte az értékelését: „Jó kis kupameccset játszottunk”.

„A második félidőben megvoltunk, csak megint ajándékoztunk az ellenfélnek egy gólt, és 3-1-től nehéz volt a dolgunk. Bár visszajöttünk 3-2-re, de egyenlíteni már nem sikerült. Kicsit többet kellett volna hozzátenni a továbbjutáshoz. Nem panaszként mondom, de tény, hogy többen hiányzottak, néhányan pedig még nem erejük teljében játszottak. Ugyanakkor örömteli, hogy a DVTK tartalékból érkező Ivánka Patrik és Csatári Gergő jó teljesítményt nyújtottak. Egyetlen pozitívum, hogy jelen állás szerint nincs újabb sérültünk, nem szaporodtak a gondjaink” – nyilatkozta Kondás.

A Diósgyőr a kiesés után koncentrálhat az NB II-re, ahol 13 forduló után, tehát a bajnokság nagyjából harmadánál a 4. helyen áll, hátránya négy pont a feljutóhelyen álló Vasas mögött.

Olvasói sztorik