Kovács Tamás/MTI
Magyar foci sport

Az MLSZ figyelmeztette a Fradit és megbüntette a Fehérvárt

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága írásbeli figyelmeztetést adott a Ferencvárosnak és pénzbírságot osztott ki a Fehérvárnak.

A MOL Fehérvár FC Fradi elleni mérkőzésén megbotránkoztató kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata miatt pénzbüntetést kapott, de a zöld-fehérek szektorában történteket később tárgyalja. Az FTC viszont csak írásbeli figyelmeztetést kapott az MTK elleni bajnoki miatt, ahol a drukkerek politikai üzenetet raktak ki.

A Magyar Kupában kiállított Joao Nunes (Puskás Akadémia FC) és Vas László vezetőedző (Pécs) egyaránt 1-1 mérkőzéses eltiltást kapott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!