Magyar foci

Raportra hívta a Debrecen vezetősége Husztiékat

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

A hétvégén már az első kör utolsó fordulóját rendezik az NB I-ben, vagyis lassan az egyharmadához ér a bajnokság, és a Debrecen mindössze a 10. helyen áll a tabellán, és épp annyi pontja van, mint a már kiesőnek számító Gyirmótnak.

Nyugodtan nevezhetjük kudarcnak, ahogy jelenleg állunk, de nagyon-nagyon óvatosan kell bánni mind a szavakkal, mind azzal, amit cselekszünk, én is abszolút átérzem, és vállalom a felelősséget

nyilatkozta a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs a hétvégi, Puskás Akadémia elleni vereséget követően.

A csapat szereplése miatt a vezetőség helyzetértékelést és helyzetelemzést kért a sportigazgatótól és a szakmai stábtól, írja a DVSC honlapja.

„Egyáltalán nem megfeledkezve a játékosok felelősségéről szakmai beszámolót kértünk a szakmai stábtól, vagyis választ arra, mi az oka a csapat hullámvölgybe kerülésének, a mindenki által joggal kritizált teljesítménynek.

Arra kértük őket, adjanak magyarázatot a kialakult helyzetre, valamint arra, hogy vizsgálják meg, mennyiben megfelelő játékrendszerben futballozik a csapat

– magyarázta Ábrók Zsolt cégvezető.

A vezetés már a következő néhány meccsen látható javulást vár a csapattól mind a mutatott játék, mind a pontok terén. A Debrecen szerdán az NB II-ben harmadik Kecskemét vendége lesz a Magyar Kupában, majd a hétvégi NB I-es fordulóban az MTK-hoz látogat.

A kiemelt képen Spandler Csaba (balra) és a debreceni Bódi Ádám látható a DVSC-Puskás Akadémia NB I-es bajnokin.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik