Magyar foci

Horváth Ferenc: Halott játékot csináltak a futballból, ki élvezi ezt?

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

Szórakoztató meccsen győzte le 2-1-re a Fehérvár szombat este a Budapest Honvédot az NB I-ben. A lefújás után Horváth Ferenc azt mondta az M4-nek, hogy biztató a jövőre nézve, hogy megalkuvást nem tűrően mentek előre a játékosai, még hogyha ez most nem is ért pontot számukra. Szóba került, hogy a VAR az egyik góljukat megadta, egy másikat nem (Eppel Márton egyértelmű lesen volt), Horváth pedig most sem fogta vissza magát, azt mondta, már az érvényes gólnak sem lehet így örülni.

Egy halott játékot csináltak a futballból. Most már nem mondok a VAR-ra semmit, mert állandóan csak én beszélek róla. Ki élvezi ezt?

Kapcsolódó
Ezen a flegma tizenegyesen ment el a Fradi pontszerzése
Majdnem visszajött kétgólos hátrányból a Ferencváros, de Ryan Mmaee rontott.

Nemrég egyébként Bognár György, a paksiak vezetőedzője bírálta élesen a VAR-t, meg úgy a magyar játékvezetést is, amiért az MLSZ 350 ezer forintra büntette.

Volt még egy érdekes döntés a fehérvári bajnokin, a meccs legvégén ugyanis szögletre pattant a labda, de a játékvezető, Berke Balázs már nem hagyta elvégezni a sarokrúgást a Honvédnak.

„A játékvezető jól dolgozott, de teljesen indokolatlannak és érthetetlennek éreztem, miért nem engedte, hogy elvégezzük a szögletet. Sokat állt a játék, ez még belefért volna. Sajnálom, hogy a bíró nem adott nekünk még egy esélyt a gólszerzésre” – idézi a Nemzeti Sport Horváthot.

„Elégedett és büszke vagyok a mai mérkőzés miatt. Az előző válogatott szünetre két győzelemmel mentünk el, de szétesett a csapat, mert a Covid betört az öltözőbe. Ez a kutyát nem érdekli, de belül azért nehéz volt ez a helyzet. Nem sírtunk, tettük a dolgunkat. Ennyi nehézség után olyan érzésem volt a mai meccsen, hogy majd ebből visszaad valamit az élet, és nem bosszulja meg azt, hogy kimaradnak a helyzetek. De a jövőben jobban kell majd gazdálkodnunk a lehetőségekkel” – értékelt Szabics Imre.

A Fehérvár a győzelmének köszönhetően a negyedik helyen ál, négy pont a lemaradása a Zalaegerszegtől vereséget szenvedő Ferencváros mögött. A Budapest Honvéd a hatodik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik