Szigetváry Zsolt/MTI
Magyar foci sport

Nem súlyos Kleinheisler László sérülése

Hamarosan visszatérhet a futballpályára Kleinheisler László.

A magyar válogatott középpályásáról hétfőn derült ki, hogy combizom-sérülést szenvedett, ezért az angolok elleni világbajnoki selejtezőn sem lépett pályára kedden. Az NK Osijek azonban idők közben közleményt adott ki, amelyből kiderült, hogy csütörtökön már edzésbe állt Kleinheisler és várhatóan nem kell sokat kihagynia.

A 27 éves futballistán kívül Dibusz Dénes is megsérült, a Fradi kapusa a bokája miatt nem állt Marco Rossi rendelkezésére Londonban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!