Kovács Tamás/MTI
Magyar foci sport

Sallói Dániel és a Puskás Akadémia hátvédje is kezd Albánia ellen

Nagy Zsolt is bekerült a Magyarország-Albánia elleni világbajnoki selejtező kezdőcsapatába, derül ki az UEFA honlapjáról.

Marco Rossi szövetségi kapitánynak nem volt könnyű dolga, mivel Fiola Attilára és Szalai Ádám csapatkapitányra sem számíthat a találkozón. Csatár poszton Sallói Dánielnek szavaz bizalmat, a baloldali szárnyvédő pedig Nagy Zsolt lett.

Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Négo, Nagy Á., Schäfer, Nagy Zs. – Szoboszlai, Sallai – Sallói

Az albánoknál is sok a változás az első meccshez képest, Hysaj, Bare, Cikalleshi és Cekici sem volt a kezdő tizenegyben Elbasanban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!