Magyar foci

Hajnal a Bognár-féle kirohanásról: Nagyon olcsó húzás, ha egy meccs után a bíróra fogjuk a vereséget

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Mindig a Fradi javára tévednek ellenünk. VAR ide, VAR oda, sajnos azt kell mondjam, hogy ezek sokszor manipulált tévedések, a vonalhúzások is, volt már rá példa ebben a szezonban

– nyilatkozta Bognár György, a Paks edzője az FTC elleni 3-1-es vereség után.

Kapcsolódó
Bognár György kifakadt: Mindig a Fradi javára tévednek ellenünk
Szerinte sok itthon a manipulált tévedés, a VAR pedig hülyét csinált a Ferencváros elleni mérkőzés játékvezetőjéből.

Az MLSZ vizsgálatot indított Bognár kifakadása miatt, és most az FTC is megszólalt az ügyben.

„Fel vagyok háborodva ilyen mondatok hallatán! A Ferencváros megérdemelné azt a tiszteletet minden csapat, versenytárs részéről, amit mi is mindig megadunk nekik.

Évek óta a legmagasabb szinten képviseljük a magyar labdarúgást és a zászlóshajója vagyunk, jól esne ilyenkor, ha kollégák, más kluboknál dolgozó szakemberek ezt elismernék, és nem pedig sértő és támadó kritikával látnának el minket

– mondta Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója a Fradi podcast legutóbbi adásában.

Hajnal megemlítette, hogy ebben az idényben három 11-est kapott a bajnokcsapat a VAR segítségével, ebből kettőt úgy, hogy a videózás előtt még a Fradi-játékosoknak akart sárgát adni a bíró műesésért.

„Azt mondanám, hogy igazságot szolgáltat a VAR, ezért vezettük be a magyar bajnokságban. Nagyon olcsó húzás, ha egy meccs után a bíróra fogjuk a vereséget. Néha egyszerűbb lenne elismerni, ha az ellenfél jobb volt, és gratulálni neki. (…) Nem szeretek bírózni, nehéz feladatuk van nekik is minden mérkőzésen, reméljük, hogy a VAR segítségével igazságosabb döntések születnek, és a pályán dőlnek el a mérkőzések”.

Olvasói sztorik