Fülöp Dániel/24.hu
Magyar foci sport

Giovanni Costantino nem tér vissza a magyar válogatott stábjába

Az MTK labdarúgócsapata hétfőn jelentette be, hogy Giovanni Costantino távozik a vezetőedzői posztról.

Az olasz szakember nyáron vette át a csapat irányítását, amellyel nyolc forduló alatt tíz pontot gyűjtött és hetedik helyen állt. A klubcsapathoz történő csatlakozás miatt kikerült a magyar válogatott stábjából, így kihagyta a nyári Európa-bajnokságot. Fölmerült a kérdés, hogy visszatér-e Marco Rossihoz, de erre határozottan válaszolt.

Nem megyek vissza a válogatotthoz. A vezetőedzői kinevezés előrelépés volt a karrieremben és ezen a szinten szeretnék a továbbiakban tevékenykedni

– mondta az M1 aktuális csatornának a 37 éves olasz edző.

A korábban a Budapest Honvédnál, a DAC-nál és a magyar válogatottnál is dolgozó Costantino azt is elmondta, hogy nagyon kedveli Magyarországot, ezért szíve szerint itt dolgozna a továbbiakban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!