Magyar foci sport

Az MTK-ba szerződő pályaedző kikerült a válogatott stábjából

Az MTK labdarúgócsapata kedden jelentette be, hogy a magyar válogatott elemzője és pályaedzője, Giovanni Costantino lesz az új vezetőedzője.

Kapcsolódó
Marco Rossi hűséges jobbkeze ül le az MTK kispadjára
2016 óta segítette az olasz edző munkáját.

Ezek után a Magyar Labdarúgó Szövetség szerda este tette közzé, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány már az Európa-bajnokságra sem viszi magával a szakembert, akivel 2016 óta dolgozott közösen.

Vezetőedzői munkát végezni hatalmas feladat, éppen ezért teljes embert kíván. Saját tapasztalatból tudom, hogy folyamatos munkával és figyelemmel jár a tisztség. Ezért úgy döntöttünk, hogy Giovanni ma elhagyja az edzőbábort. Neki is jobb, ha már most teljesen az új, nagy kihívást jelentő feladatára tud koncentrálni

– mondta Rossi, aki egyben sok sikert kívánt honfitársának az MTK-val.

A kék-fehérek új vezetőedzője úgy véli, a döntéssel a klubcsapat és a válogatott is jól jár, illetve megköszönte a közös munkát Marco Rossinak és a válogatottnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!