Fülöp Dániel / 24.hu
Magyar foci sport

Marco Rossi hűséges jobbkeze ül le az MTK kispadjára

Az MTK labdarúgócsapata bejelentette, hogy a magyar válogatott elemzője és másodedzője, Giovanni Costantino lesz az új vezetőedző.

Az már kedd reggel kiderült, hogy Michael Boris két idényt követően távozik a csapattól. Boris első idényében feljuttatta a csapatot az NB II-ből az élvonalba, a mostaniban a hetedik helyen zárt, és kupaelődöntőt játszhatott. A Nemzeti Sport szerint nyáron átveheti a másodosztályban ragadt Vasas csapatát.

Kapcsolódó
Meglepő húzás az MTK-tól: elköszöntek a német edzőtől
Úgy érzik a klubnál, új impulzusra van szükség.

Costantino 2016 nyara óta dolgozik Marco Rossival, részese volt a Honvéd nagy meglepetést okozó bajnoki címének, valamint a Dunaszerdahely szlovák bajnokságban szerzett bronzérmének is. A válogatottnál videoelemzőként és másodedzőként dolgozott, az MTK-hoz az Európa-bajnokság után csatlakozik, amellyel 2+1 évre szerződött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!