dac1904.sk/hu
Magyar foci sport

Hahn János megszerezte első gólját a Dunaszerdahelyben

Megszerezte első gólját új csapatában Hahn János. A magyar válogatott csatára nyáron hagyta el a Paksot, hogy Dunaszerdahelyre szerződjön, de öt meccs alatt egyszer sem lőtt gólt.

Péntek este azonban nem ismert kegyelmet az Aranyosmarót elleni bajnokin, amelyen öt perc alatt megszerezte a vezetést. Négy perccel később már az előkészítésben jeleskedett, a 61. percben pedig az ő második találata már a hazaiak negyedik gólja volt. Végül 4-2-re nyert a DAC.

A Dunaszerdahely csapatában Schäfer András végig a pályán volt, Szendrei Ákos pedig Hahnt váltotta a 70. percben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!