Herman Dingler/BSR Agency/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Dunaszerdahelyre igazolt a csatár, akin télen még a fél világ röhögött

Januárban a fél világ megtanulta Didier Lamkel Zé nevét, miután azzal próbált nyomást gyakorolni a Royal Antwerp vezetőségére, hogy a gyűlölt rivális Anderlecht mezében ment edzésre. A klub azonban így sem adta el, ráadásul saját magát alázta meg a csatár, mert nem engedték be lila-mezben az edzőközpontba.

Télen ugyan nem sikerült eligazolnia Lamkel Zének, nyáron viszont igen: a Dunaszerdahely kölcsönvette a kameruni csatárt az egész szezonra. A támadó az előző szezonban összesen 24 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 10 gól és 4 assziszt volt a mérlege.

A Transfermarkt szerint Lamkel Zé lesz a Fortuna Liga legértékesebb labdarúgója 4,5 millió eurós piaci árral.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!