Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Horváth Ferenc: A győzelemmel el tudtunk lépni a katicától, a következő cél a Túró Rudi

Már a 24. percben 3-1-re vezetett a Budapest Honvéd a Gyirmót otthonában, és végül 4-2-es győzelmet aratott az NB I 7. fordulójában.

Kapcsolódó

„Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a második félidei teljesítmény viszont más lapra tartozik. Egy kicsit kinyíltunk, mert mindenki ment előre, akartunk újabb gólokat szerezni, ami veszélyes volt, mert a Gyirmótot egy jól felkészített, jól összerakott csapatnak tartom.

Ne felejtsük el, hogy sem a Fehérvár, sem az MTK nem tudott nyerni korábban a Gyirmót otthonában, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok. A győzelemmel el tudtunk lépni a katicától, amelynek hét pontja van, a következő cél a Túró Rudi, amelynek számtalan pontja van

– nyilatkozta Horváth Ferenc, a Honvéd edzője a meccs után.

A kispestieknek hét meccs után tíz pontjuk van, míg a Gyirmót három pontjával sereghajtó.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!