Magyar foci

Bognár György az öt paksi gól után: Közepes teljesítménynek értékelem a meccset

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Paks ott folytatja, ahol az előző idényben abbahagyta, szórja a gólokat, pénteken Zalaegerszegről hozta el a három pontot, miután 5-2-re nyert a ZTE ellen.

Kapcsolódó
Szép gólja ellenére nagy verést kapott otthon a ZTE
A Paks idegenben is folytatta gólerős játékát.

Bognár György csapata hét forduló alatt 22 gólt ért el, vagyis meccsenként hármas átlagot produkál, ezzel természetesen a bajnokság legtermékenyebb csapatának számít.

Azt gondolnánk, egy sima győzelem és öt szerzett gól után Bognár dicshimnuszt zeng a csapatáról, de a paksi edző jóval visszafogottabban értékelt.

„Örülök, hogy végre sikerült a csapatnak Zalaegerszegen nyernie. Ezen a mérkőzésen időszakosan játszottunk jól. Voltak periódusok, mikor labdaszerzésből nagyon jól fordultunk, és vittük a labdákat a ZTE védelmére.

Néha viszont kapkodtunk, főleg az elején nem játszottunk eleget. Közepes teljesítménynek értékelem a mai összecsapásunkat. Minden csapatnak vannak jó és rossz periódusai, mi most épp egy jót élünk

A vesztes fél részéről Waltner Róbert azon szomorkodott, hogy az első félidőben több helyzete is akadt a ZTE-nek, de ezeket kihagyta a csapata, míg a Paks három lehetőségből kettőt kihasznált. Waltner azt is megemlítette, minden lehetséges jelöltet kipróbált már belső védőként, de nem találta meg azt a párost, amellyel stabil lenne a hátsó alakzat, úgyhogy a védekezésben gondjaik vannak.

A Paksnak 13, a Zalaegerszegnek 5 pontja van hét meccs után.

Olvasói sztorik