Magyar foci

Hazatér és a Lokiban folytatja a magyar válogatott játékos

dvsc.hu
dvsc.hu

Az NB I-ben szereplő Debrecen a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztiánnal, aki így a Lokiban folytatja a pályafutását. A 32 éves támadóval a klub a klub 2022. június 30-ig szerződést kötött.

Ez a kontraktus kétséget kizáróan amolyan win-win szituáció, amellyel mindkét fél jól járhat.

Megfelelő ajánlat esetén nem állunk majd annak az útjába, hogy Krisztián további álmai valóra váljanak, de addig is természetesen csak a Loki sikere lebeg a szeme előtt” – mondta a sportigazgató, Tőzsér Dániel.

Németh a pályafutása során a többi közt az MTK, a görög AEK Athén és Olympiakosz, a holland Waalwijk és Roda, az amerikai Sporting Kansas és Columbus Crew játékosa is volt. Január óta nem volt csapata. Görög és amerikai bajnok, valamint magyar bajnoki ezüstérmes, az MLS-ben 2015-ben ő lőtte a szezon gólját.

A válogatottban tagja volt a 2016-os Eb-n a csoportját megnyerő és nyolcaddöntőig jutó keretnek.

Az NB I-be visszatérő Debrecen az eddigi hat fordulóban két-két győzelmet, döntetlent és vereséget ért el, a hatodik helyen áll, de hét pont a lemaradása az éllovas Kisvárda mögött. A csapat egyébként a Pakssal holtversenyben a legeredményesebb eddig a lőtt gólok terén, 17-szer talált be eddig.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik