Magyar foci

Szabics: Ilyen érzelemdús meccs után néha jobb, ha az ember alszik a nagyobb értékelésre egyet

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Ryan Mmaee fejesével mindhárom pontot elhozta az FTC Székesfehérvárról az NB I rangadóján.

Kapcsolódó
A végén jött a győztes gól, a Fehérvárt is leverte a Fradi
Egy gól döntött a rangadón, az is a 83. percben esett. Egymást követő negyedik NB I-es mérkőzését nyerte meg a címvédő Ferencváros.

A győzelem azt jelenti, hogy a Fradi három ponttal jobban áll, mint riválisa, ráadásul egy meccsel kevesebbet is játszott.

A Fehérvár edzője, Szabics Imre úgy értékelt, ikszes meccset játszottak a csapatok, amelyen ők is szerezhettek volna gólt pontrúgásból, ám ez végül az ellenfélnek sikerült.

„Jobban kell koncentrálnunk, mert nálunk is ott voltak a helyzetek a rögzített szituációk után, Makarenko fején kétszer is ott volt a labda, de sajnos mi nem találtunk be.

Bementem már az öltözőbe, lepacsiztam mindenkivel, de ilyen érzelemdús meccs után néha jobb, ha az ember alszik a nagyobb értékelésre egyet, én is úgy döntöttem, hogy inkább majd holnap beszélek bővebben a csapattal

nyilatkozta Szabics a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Az FTC edzője, Peter Stöger azt emelte ki, hogy mivel a csapat az Európa Liga csoportkörében is érdekelt, így sok meccsen kell helyt állniuk, de azt érezte, hogy abszolút készen álltak a játékosai a küzdelemre.

A két klub bajnoki párharcában az FTC négy meccs óta veretlen, a Fehérvár utoljára tavaly júniusban tudott győzni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik