Magyar foci

Vb-bronzérmes középpályást igazolt a Fradi

Újabb játékos szerződtetését jelentette be a Ferencváros labdarúgócsapata, amely megszerezte a kétszeres Európa Liga-győztes, U21-es Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes, 16-szoros német válogatott Marko Marint.

Kapcsolódó
Rossz véleménnyel van a bírókról az Újpest belga tulajdonosa
A klub öt és fél perces összeállítást tett közéé az állítólagos játékvezetői hibákról.

A 170 centiméter magas bosnyák származású, ám német állampolgár, korábbi német válogatott labdarúgó szélsőként érzi magát legjobban a pályán, de eddigi klubjaiban többször szerepelt támadó középpályásként is, írta a Fradi.hu portál.

Utánpótlás labdarúgóként az SG Hoechst és a Frankfurt után 2005-ben a Mönchengladbach csapatához került. 2009 és 2012 között a Werder Bremen meghatározó játékosa volt a német élvonalban, ahol összesen 124 meccsen játszott. Németország válogatottjában 16 találkozó jutott neki, ezeken 1 gólt szerzett.

Csereként két meccsen játszott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon is, amelyen Németország bronzérmet nyert.

2012-ben az angol Chelsea igazolta le a villámgyors szélsőt, ám sorrendben a spanyol Sevillának, az olasz Fiorentinának, a belga Anderlechtnek, majd a török Trabzonspornak is kölcsönadta

Miután lejárt a szerződése Londonban, két-két év következett a görög Olympiakosznál és a szerb Crvena zvezdánál. Az előző évben a szaúdi Al Ahliban és az Al Raedben játszott, szerződése lejártával szabadon igazolható játékosként érkezett a Fradihoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik