Magyar foci

Dibusz Dénes: Saját hibánkból kaptuk a gólt, ennek ellenére is benne volt a pontszerzés

Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images
Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

A Ferencváros csütörtökön 2-1-re kikapott a Bayer Leverkusen ellen az Európa Liga csoportkörének nyitófordulójában.

Kapcsolódó
Álomrajtot vett a Fradi, mégis vereséggel kezdte az Európa Ligát
A Ferencváros labdarúgócsapata már a 8. percben vezetett a német Bayer Leverkusen otthonában, azonban a hazaiak még a szünet előtt egyenlítettek egy felső sarkos lövéssel, majd egy védelmi hibát követően a mérkőzést is megnyerték az Európa Liga csoportkörének első fordulójában.

A találkozót követően Dibusz Dénes, a Fradi kapusa is értékelte a látottakat és a csapatkapitány szerint tiszteletre méltó ugyan az eredmény, de az egész csapat csalódott, amiért nem sikerült pontot szerezni. Különösen mivel a második gólt az FTC hozta össze.

“Ha csak a puszta tényt nézzük, hogy 2-1 a mérkőzés végeredménye, az tisztes helytállás, de a teljesítményünket látva, azt, hogy azért tudtunk gondot okozni a Leverkusennek, keserűvé teszi a szánk ízét.

Megúszhattuk volna, saját hibánkból kaptuk a gólt, ennek ellenére is benne volt, hogy pontot szerzünk. Mindenki csalódott volt a meccs után, de ha szeretnénk pozitívumokat kiemelni, arra mindenképpen építhetünk, hogy ameddig erővel bírtuk, játékban is felvettük a Leverkusennel a harcot”

– idézi a Fradi honlapja Dibuszt.

A Ferencvárosra nagy feladatok várnak, hétvégén Magyar Kupa-mérkőzésen vesz részt a Hatvan ellen, majd szerdán a Mol Fehérvár FC elleni meccsét pótolja a címvédő, utána pedig az Újpest elleni derbi jön,

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik