Magyar foci

Ezért vették el a Ferencváros második gólját a Leverkusen ellen

MTI/EPA/Friedemann Vogel
MTI/EPA/Friedemann Vogel

A Ferencváros csütörtökön 2-1-re kikapott a Bayer Leverkusen ellen az Európa Liga csoportkörének nyitófordulójában.

Kapcsolódó
Álomrajtot vett a Fradi, mégis vereséggel kezdte az Európa Ligát
A Ferencváros labdarúgócsapata már a 8. percben vezetett a német Bayer Leverkusen otthonában, azonban a hazaiak még a szünet előtt egyenlítettek egy felső sarkos lövéssel, majd egy védelmi hibát követően a mérkőzést is megnyerték az Európa Liga csoportkörének első fordulójában.

Alakulhatott volna másképp is a mérkőzés, mivel Exequiel Palacios egyenlítő gólja után két perccel ismét betalált a Fradi a németeknek. Eldar Civic szögletét fejelte kapura Ryan Mmae, amit a menteni igyekvő hazai védő Vécsei Bálintra lőtt. A magyar középpálys gyorsan kapcsolt és a levágódó labdát egyből a léc alá bombázta, ám mivel a karját érte a labda, elvették a találatot.

A kezezés megítélése változott a közelmúltban, azonnal le kell fújni, ha a támadó kezét éri a labda bármilyen formában, ami most pont nagyon rosszul jött az FTC számára.

Azt hittem, nem veszik el, hiszen a testem előtt volt a kezem, de a játékvezető azt mondta, hogy ez egy új szabály, hogy akármilyen formában kézhez ér a labda, akkor nem adják meg a gólt

– mondta Vécsei a találkozót követően az M4 Sportnak.

A magyar játékos egyébként kisebb sérüléssel kezdte a meccset, ezért kellett lecserélni a 66. percben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik