Magyar foci

Stöger: Túl sok negatívumot nem találtam a meccsben

MTI/EPA/Friedemann Vogel
MTI/EPA/Friedemann Vogel
A Ferencváros vezetőedzője elégedett, de a végeredmény miatt van benne csalódottság.

A magyar bajnok Ferencváros időnként egész jó játékot bemutatva bő 60 percen át jól tartotta magát a csoportfavoritnak tartott Bayer Leverkusen ellen az Európa Liga csoportkörének első fordulójában, ráadásul már korán vezetést szerzett, ám végül 2-1-re kikapott. Peter Stöger, a Fradi vezetőedzője összességében elégedetten értékelte a találkozót, amelyen betegség és eltiltás miatt több alapemberét is nélkülöznie kellett.

Kapcsolódó
Özil-gól és drámai hajrá Szalaiék meccsén
A Bajnokok Ligája után az Európa Ligában és a Konferencia Ligában is beindult a nagyüzem. Mutatjuk az eredményeket.

„Büszke vagyok a csapat teljesítményére, mert tudtuk, hogyan kell védekeznünk, és túlságosan sok gólszerzési lehetőséget nem is adtunk a Leverkusennek” – értékelt az M4 Sportnak Peter Stöger aki hozzátette, hogy amikor birtokolták a labdát, akkor igyekeztek játszani, és több helyzetet is ki tudtak alakítani.

Összességében túl sok negatívumot nem találhatunk ebben a mérkőzésben, ugyanakkor a végeredmény számunkra valóban csalódást keltő.

Kiemelte, hogy láthatóan javult csapata passzjátéka, és bár sok támadó szellemű játékost küldött pályára, ők a védekezésből is kivették a részüket. Szeretnének pontokat szerezni az EL-főtáblán, és alig várják az első hazai meccset. A Ferencváros legközelebb szeptember 30-án lép pályára, akkor a Real Betist fogadja majd hazai pályán. A spanyol élvonalbeli csapat kétgólos hátrányból fordítva verte meg 4-3-ra a Celticet.

Olvasói sztorik